Tomaž Ilešič

Še en blog.siol.net blog

Tomaž Ilešič, bo kmalu predstavil svojo novo tretjo pesem

Objavil/a ilesictomaz 15.10.2011 pod nekategorizirano

Mlad, simpatičen 21 letni pevec, bo kmalu izdal svojo novo pesem, katero bo namenil predvsem vsem puncam…

(Tomaž Ilešič)

Tomaževa nova pesem bi naj izšla na začetku meseca novembra. Pesem bi naj bila namenjena predvsem puncam, katere so zmedene v ljubezni in zato jim nekako ˝proba¨ dati nasvet preko pesmi. Kako to, da se, pa je lotil balade bo pa povedal več o tem sam.

(Osebni arhiv: Tomaž Ilešič in njegova nekdanja punca Urška Š.)

Tomaž I.:  Pesem bo posvečena predvsem puncam in tudi fantom, zakaj pa ne, vendar s tole pesmijo sem jim želel povedati, da se naj ljubijo, kar nikoli ne vedo kaj še lahko pride vse v ljubezni. Danes si še lahko skupaj, jutri več ne iz takšnih ali drugačnih razlogov. Morem pa povedati, da zagon za tole pesem, pa mi je dala predvsem moja nekdanja punca, kajti če ne bi končala zveze potem zagotovo ne bi to nastalo, kar je in kar boste sami slišali.

Za pesem sem tokrat prvič poskrbel sam na kar sem še posebej bol ponosen in to je tudi neki novi izziv za mene. Jaz mislim oziroma sem prepričan, da jim bo pesem všeč in da bo pesem zelo poslušana. O sami pesmi pa vam bom kaj več zaupal šele na začetku meseca novembra, ko bom pesem dokončno posnel in tudi izdal. Lahko pa vam zaupam le eno skrivnost, da bo pesem izdana 5.11, na dan, ko ima moja nekdanja punca rojstni dan …

Kontakt za nastope: 070/716-760

E-mail: ilesic.t@gmail.com

Facebook: Tomaž Ilešič Privat

  • Share/Bookmark
 

Komentarji

Ni odziva na “Tomaž Ilešič, bo kmalu predstavil svojo novo tretjo pesem”

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !