Tomaž Ilešič

Še en blog.siol.net blog

Tomaž kmalu z novim ˝ukradenim hitom˝

Objavil/a ilesictomaz 7.08.2012 pod nekategorizirano

Mlad pevec Tomaž Ilešič je tik pred izdajo svoje nove pesmi, ki nosi naslov Pesem pojem ti, in z njo cilja na čim večji uspeh. Mogoče bo njegovo petje slišalo tudi kakšno dekle, kateri bi Tomaž svoje pesmi prepeval dneve in noči, saj kot smo izvedeli, je mariborski šarmer še zmeraj samski.

Tomaževa nova prihajajoča skladba ˝Pesem Pojem Ti˝ je delo produkcijske skupine Studio Nota. Za aranžma je poskrbel Marko Mulec.

Pesem je sicer priredba, vendar smo iz zanesljivih virov izvedeli, da pri tej pesmi ne gre za nobeno krajo intelektualne lastnine. “Pesem vsekakor ni ukraden hit, za njo smo pridobili vsa potrebna dovoljenja. Originalni pesmi smo dali živahnejši prizvok in jo naredili takšno, kot se sovpada z mojim stilom. Nikoli nisem ničesar ukradel, kaj šele da bi ukradel pesem, s katero se bi predstavljal slovenskemu občinstvu; raje iskreno povem, da gre za priredbo. Veliko slovenskih pevcev pa pri tem delu pade na izpitu, saj si priredbe drugih pesmi lastijo kot svoje avtorsko delo.” je Tomaž komentiral očitke o ukradeni pesmi.

Tomaž Ilešič je s svojo novo skladbo zelo zadovoljen, z njo cilja prodreti v ospredje slovenske glasbene scene, saj kot meni sam, Sloveniji primanjkuje dobrega glasbenega okusa. Verjame pa tudi, da bo njegovo nadarjenost opazila kakšna večja agencija ali založba; tako bi pod njihovim okriljem dosegel več in iz sebe naredil najboljše.

Za zdaj pa cilja predvsem na zasebne zabave, obletnice in nastope po hotelih in dvoranah. “Prepričan sem, da z željo po uspehu in trdim delom lahko iz sebe naredim vedno več in stopam korak za korakom naprej. Ljudje so nad mojo karizmo in vokalom navdušeni, tako da se vedno rad vračam na oder.” nam je zaupal pevec Tomaž Ilešič.

  • Share/Bookmark
 

Komentarji

Ni odziva na “Tomaž kmalu z novim ˝ukradenim hitom˝”

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !