Tomaž Ilešič

Še en blog.siol.net blog

Tomaž Ilešič zaljubljen v mamo…

Objavil/a ilesictomaz 2.09.2014 pod nekategorizirano

Tomaž Ilešič je štajerski pevec, ki mu nikoli ne zmanjka idej, energije in je vedno poln optimizma. Njegova uspešna glasbena kariera se je začela spomladi leta 2009 in je nanizana s kar nekaj uspehi. Letošnje leto je za Tomaža še posebej uspešno, saj pravi: “Letošnjo leto je za mene izredni preskok in napredek. Nikoli nisem pričakoval, da se lahko v enem letu stvari tako spremenijo. Lani sem se lahko pohvalil le z skromnimi 20 “špili” v celem letu, letos do julija pa sem jih zapisal že 55, kar je velik uspeh. Prepričan sem da imam veliko oboževalcev kakor tudi oboževalk. Če bi me kdo lani vprašal ali sem kaj takšnega pričakoval, bi bil moj odgovor vsekakor ne, vendar je to leto očitno moje leto, zato ga moram maksimalno izkoristiti in iz njega potegnita zadnji moj atom. Želim si, da mi preostanek letošnjega leta prinese še vsaj polovico toliko nastopov, kot jih je bilo do sedaj.

“Tomaž Ilešič opeva glasilke”

Trenutno se se ukvarjam s prenovo studia, zato mi zmanjkuje časa celo za mojo boljšo polovico. V prenovljenem studiu bo nastajala tudi moja nova deveta pesem, ki bo nosila naslov “Zaljubil sem se v tvojo mamo”. Gre za moje avtorsko delo, pod besedilo pa se podpisuje prijateljica in izredna vokalistka Mili Korpar.

Letos sem dobil veliko novih oboževalcev in zato sem se odločil, da odprem fan skupino in hkrati zaprem svoj privatni Facebook profil. Zato torej dobrodošli vsi, da obiščete mojo novo skupino, predvsem seveda tisti, ki me imate radi in spoštujete moje delo in trud. Seveda pa istočasno vabim tudi vse tiste, ki me ne marate, kajti brez vas vsekakor ne bi šlo.

Novembra nameravam izdati svojo prvo zgoščenko, na katerem bo 10 skladb, med njimi tudi: Pesem pojem ti, Ne joči fantek mali, Sanjaj, Adijo amore adijo, in še mnoge druge”

Do takrat pa prijetno poslušanje tele skladbe: Kliknite TUKAJ

  • Share/Bookmark
 

Komentarji

Ni odziva na “Tomaž Ilešič zaljubljen v mamo…”

Komentirajte
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !